Представителство на Porsche в Китай публикува онлайн реклама за най-новия спортен

...
Представителство на Porsche в Китай публикува онлайн реклама за най-новия спортен
Коментари Харесай

Porsche пусна спортна кола за $18 000, вместо на реалната цена от $148 000

Представителство на Porsche в Китай разгласява онлайн реклама за най-новия състезателен автомобил Panamera, в която не колата, а цената й се оказа много по-привлекателна. Шофьорите, които мечтаят за разкош, смятаха, че шансът им се е усмихнал, откакто представителството предложи колата за преференциалните 18 000 $, или към една осма от действителната начална цена от 148 000 $, написа Bloomberg.

След като стотици консуматори заплатиха таксите за резервация, Porsche призна, че представителството на компанията е качило информация, съдържаща " сериозна неточност в посочената цена на дребно ".

След като разбра грешката си, представителството неотложно отстрани погрешната информация, разяснява представител на основания в Щутгарт, авто производител, пред Bloomberg News.

Porsche се свързала с всички претенденти за покупка на автомобила поотделно, с цел да изясни обстановката и да се извини, като са оповестили и че ще възстановят таксите за резервация в границите на 48 часа.

Продажбите на Porsche в Китай възлизат на 6,2 милиарда $ през първата половина на 2022 година, което го прави най-големият пазар на компанията за първокласни коли. Около 30% от световните продажби, или 46 664 автомобила, през първата половина на 2022 г, са точно в Китай.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР